Posts sent in: April 2012

Taart over?

18 Apr 2012 

Korte post vandaag, die eigenlijk ook nog eens veel te laat is :") Afgelopen vrijdag (13-04) nam iemand taart mee naar scouting en dan niet één taart, nee DRIE taarten. Hij 'had ze over' naar eigen zeggen. Oké, vinden wij niet erg (A) MAAR. Toen bleef er een taart over. In herinnering van mn laatste post en de dringende tijd (2 mei hebben we nog maar één jaar O:) vroeg ik of ik die taart in iemands gezicht mocht gooien. Wonder boven wonder, stemde iemand in. 'Het blijft scouting toch?' Ik helemaal blij, en na een half uur stonden we buiten. Mensen gewapend met filmende camera's, de jongen met bril veilig opgeborgen en ik met taart. Slagroom taart. Mahahah! Ik voelde me zo geweldig hea :P 3. 2. 1. Gooi! BAF, taart in zijn gezicht en ik een opdracht voltooid. Jippie jajé! Helaas, mijn mobiel heeft niet opgenomen :( Hopelijk hebben andere het wél succesvol opgenomen en zal ik binnenkort een filmpje kunnen laten zien. Maar nu hierbij: Youri, super bedankt!

Xx my

Admin · 157 views · 1 comment
Categories: First category

Schaam schaam schaam

08 Apr 2012 
Het spijt me heel erg en ik schaam me diep, en jullie hebben meer dan gelijk dat ik al veel te lang niets van me heb laten horen. Het is gewoon heel druk in mijn hoofd, planning en omgeving. Een dag heeft ook maar 24 uur en soms is daar geen tijd bij om zin, inspiratie of gewoon tijd te hebben om überhaupt iets te doen aan mijn lijst. Maar wees niet bang! Vandaag (vrolijk pasen trouwens!) blaas ik het stof weer van deze site en trek ik de lijst met mijn doelen weer tevoorschijn. Tenminste, dat had ik al 8 dagen geleden gedaan, maar ik zal jullie vandaag weer bijkletsen.
Eén: mijn enquête opdracht heb ik ruim voldoende voltooid; 34 mensen hebben mijn deel van de enquête ingevuld. Precies dezelfde enquête heeft een ander nog door minstens 20 mensen laten invullen. Wéér een opdracht voltooid; numero 56 heb ik voltooid en wel opgeslagen. Trouwens, die enquête was voor een PO van maatschappijleer. Na 4 weken afwezigheid van mijn leraar, heeft hij het helaas nog niet nagekeken, dus het cijfers voor deze PO zullen we nog moeten afwachten. Zelf vind ik het best spannend, omdat ik er gewoon veel tijd in heb gestoken en het gewoon echt heel goed in elkaar vond zitten!
Twee: Numer 57 is óók voltooid. Jeetje, wat lopen jullie achter! ;P Een week geleden was het één april. Dat komt erop neer dat ik al mijn grapen ongezout mag verspreiden. Jammer genoeg, had ik er geen... Gelukkig heb ik genoeg lolbroeken om me heen, om 'inspratie' op te doen. Daarom is dus heel vroeg op de mooie zondagmorgen van 2012 van 1 april een sms'je uitgegaan naar mijn lieve lieve *uche* broer. Je veter zit los. Hilarisch niet? Verzin maar zelf een leuke grap om uit te voeren op een dag dat je niemand ziet! Anyway, zelf vond ik hem echt helemaal geweldig... [strike]niet[/size]. MAAR ik vind het wel best, omdat ik een goede poging heb gedaan en het volgend jaar wel niet beter zal zijn... Is het het wel, dan kan ik met wat meer trots zeggen dat ik deze opdracht heb voltooid. Tot die tijd: numero 57 is óók voltooid.
Vandaag, 1e paasdag 2012, hebben we nog 407 dagen te gaan en daarbij nog 44 opdrachten te doen. Damn, tijd heeft me ingehaald... moet echt weer eens tijd vinden om ze te voltooien! Iemand die nog een doosje vrije tijd ergens heeft liggen en ervanaf wilt?

Xx
my
Admin · 122 views · 1 comment
Categories: First category

Calendar

April 2012
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Mar 2018> >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication