Waar vakantie wel niet goed voor is

02 Aug 2012 - 12:39:48 pm
Gister terug gekomen van een heerlijke week frankrijk. Wel even wennen dat je weer in het natte Nederland bent, als je maar n hoosbui hebt gehad, en voor de rest tussen 28 en 32 graden Celcius... Anyway, door dat mooie weer heb ik wel een opdracht kunnen voltooien, samen met alle andere meiden (dat krijg je als je met zn alle op vakantie bent): een nacht buiten slapen met alleen slaapzak. De eerste nacht was het al meteen raak en daar lagen we dan, onder de miljoenen sterren. We konden al deze sterren zien, omdat de maan nog niet vol en helder was. De laatste nacht (die we ook buiten hebben doorgebracht) was hij bjna vol, waardoor vel sterren verbleekten in het felle maanlicht. ANyway, de eerste nacht. De melkweg boog over ons heen, we hebben de Andromeda nevel gezien, de grote beer, Cassiopeia en vele vallende sterren. Het is een echte aanrader, maar jammer dat het niet in Nederland kan door alle licht vervuiling. Maar die prachtige nacht hebben we heerlijk geslapen. Ergens tegen drien hebben we ook Mars en Saturnus gezien en om kwart over 6 een prachtige zonsopgang. Echt, een van de mooiste opdrachten die ik heb voltooid!
Een andere opdracht had ik op de vertrekdag thuis voltooid: verf een pluk haar blauw. In het begin van de 2de (bijna 3 jaar geleden) had ik het al 'vrijwillig' gedaan. De meiden hebben me de opdracht gegeven het nog eens te doen. SO be it, ik heb het gedaan, maar na de eerste duik in het zwembad was het er al uit xD Te laat besefte ik dat ik nog geen foto had genomen, dus het is nu hopen op een foto van vr het zwemmen.
Een derde voltooide opdracht is ook niet al te moeilijk; In Frankrijk heb je vele eetmarkten: neem bord, mok en bestek mee, ga aan tafel zitten in een gezellig dorp op het marktplein, kies wat je lekker vind, koop het, ga weer zitten and enjoy your meal! Het gaat om het eerste: Neem je eigen bestek mee. Ik moest voor mijn opdracht zelf bestek meenemen naar een restaurant. Misschien is het niet een heel officieel restaurant, maar zoals Van Dale zegt: "Bedrijf waar door een kok bereide specerijen worden genuttigd". Goed, een echt bedrijf is het niet, maar het wordt wel georganiseerd etc. De meiden vonden het voldoende en dus heb ik weer een opdracht votlooid.
Ik ging maar door en op de laatste dag heb ik nog een opdracht voltooid: Zing met je mp3 spelen mee (waar de rest dan bij is, zegmaar). Het was niet mijn MP3, maar mijn mobiel en op de terug weg naar het vliegveld (uur rijden), lekker muziek op. Ik ook meezingen en opnieuw werd deze opdracht door de andere goedgekeurd. Wat heb ik toch een geluk met ze ^^
Ondertussen was ik ook bezig met een adere opdracht. Omdat ik zaterdag weg ben en ik hem maandag voltooi, horen jullie hoe en wat n 11 augustus. Voor nu: Door deze vakantie staat de teller van voltooide opdrachten op 68!

Xx my
Admin · 131 views · 1 comment
Categories: First category

Permanent link to full entry

http://1001days.sosblog.com/The-first-blog-b1/Waar-vakantie-wel-niet-goed-voor-is-b1-p52.htm

Comments

Comment from: Anna [ Visitor ]
hee Han,

Volgens mij hebben we allemaal eindelijk weer eens wat aan onze opdrachten gedaan...
Ik vond het heel erg gezellig, en ik zal nog even kijken voor een foto van jou met blauw haar!

(ik ben trouwens mn foto's aan het uitzoeken, heb er nu nog 350 over omdat de rest dubbel/onzin/onscherp is...)

xxx Anna
   2012-08-02 @ 02:01:30 pm

Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)


  

Calendar

March 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication