Posts sent in: October 2012

78

25 Oct 2012 
Jaja. ik zit al op 78 voltooide opdrachten! Met nog 207 dagen op de klok, begint bij sommige toch wat stress te komen: Een van ons moet nog 40 opdrachten, een ander nog 70! Ik ben benieuwd ^^ In de vakantie gaan we in iedergeval nog een opdracht met zijn alle doen en we hebben een andere opdracht die we pas op de laatste dag kunnen doen (eigenlijk wanneer de lijst al afgelopen is), maar daar hebben we ook al voorzorgsmaatregelen voor getroffen. Dus eigenlijk hoef ik er geen 23 meer, maar nog maar 22. Pfoei, dat scheet er weer een. Maar ja, de opdrachten die ik voltooid heb ^^ Een is eigenlijk al van een tijd geleden, maar ik besefte me dat die ook op mijn lijs stond en ik ook voltooid had, dus tja.... Het was een koud weekend, met veel regen maar zeker ook met veel gezelligheid! Het was het tweede weekendkamp van mijn WJ en ons was gezegd een eigen tentje mee te nemen, Ok, geregeld. Komen we daar aan, moeten we eerst nog een heel stuk door het donke lopen en zijn we verdwaald. Verdwaald, echt hoe kn dat?! Tot die avond kwam verdwaald niet eens voor in mijn woorden boek... ik wou dat ik kon zeggen dat het de enige keer was, maar Annefleur en ik zijn op vakantie... nee hbben we ook een toeristische route gedaan (A). Anyway, toen we er eindelijk waren, mochten we onze tenten niet pakken. We kregen een paar vuilniszakken en een zeil. "Ga maar een tent bouwen'. Het was koud, wij hadden het koud, het was donker en we hadden gerekend op een makkelijke tent opzetten. Nu moesten we dus nog 'even' een tent verzinnen. Thank God is het gelukt en heeft het een heel weekend overleefd, maar een erg pretje was het niet... Na een weekend slecht slapen, onder een zijl en op vuilniszakken, had ik in iedergeval wl een opdracht voltooid: Bouw zelf een tent, wigwam, boomhut o.i.d. en slaap er een weekend in.
Een opdracht die ik wel op tijd herinner, is de opdracht Doe iets creatiefs met een meisje of jongetjes van onder de zeven. Wat is beter dan een meisje of een jongetje van onder de zeven? Twee meisjes! En van 6 en n van 4. SUper gezellig en sinds kort mijn oppaskindjes. Ik vind dat zo leuk hea, om te zeggen dat ik oppaskindjes heb ^^ Anyway, we hebben lekker ouderwets getekend en het was ook erg gezellig (: Ze vinden me echt aardig, geloof ik :D En ik hen ^^ Zo, 4 volgetekende blaadjes verder, heb ik dus 78 opdrachten voltooid. Nog 207 dagen en 23 (22) op de lijst nog, gaat goed!

Xx
Admin · 137 views · Leave a comment
Categories: First category

Genesis

01 Oct 2012 
Ik denk dat de meeste wel weten dat de genesis het eerste hoofdstuk van de bijbel is. En ook dat hij lang is. En zker dat de letters in de bijbel heel klein zijn. En ik moest die lezen, f de exodus of de openbaring. Ik ben maar vooraan begonnen en dat betekent dus de genesis: 65 bladzijdes vol, geen plaatjes, alleen maar kleine lettertjes. Ik ben daar dus denk ik anderhalve week mee bezig geweest, met af en toe een paar bladzijdes lezen tijdens de reclame op televisie. Met als uitkomst dat ik een opdracht heb voltooid (de 76ste alweer) en ik tot de conclusie ben gekomen dat er niets nieuws in stond. Ik kende alle verhalen al en na 5x lezen: "ik zal je veel nageslacht geven" is het wel duidelijk. Om het ng duidelijker te krijgen, staat het ongeveer op elke bladzijde twee keer. Oveigens heb ik het niet geteld, maar voel je vrij het wel te doen. Ik probeer niemand te beledigen, maar ik vind het eigenlijk 3x niks: Veel herhaling, hl veel namen (namelijk, die van alle zonen die iemand heeft gekregen bij elke (bij)vrouw) en hoe vrouwen behandeld worden. Dat laatste schrijf ik echter niet toe aan de bijbel zelf, maar aan de tijd waarin dit alleszouhebben afgespeeld. Vrouwen werden zo nou eenmaal behandeld, dat weet ik wel, mar toch. Misschien ben ik een beetje te gemancipeerd voor zulke verhalen... Naderhand had ik misschien liever de openbaring gelezen, omdat ik misschien daar meer nieuwe verhalen zou aantreffen. Nou ja, mijn 'kennis' is weer een beetje opgefrisd, maar ik ga het zeker niet nog een keer doen. Ik heb respct voor een vriendin van mij die de hle bijbel leest, just for fun. Ik zou nog wel meer kunnen neerzetten over wat me niet bevalt, maar dit zou me niet lukken zonder mensen te beledigen, denk ik. Daarom laat ik het maar bij dit korte stukje en hoop ik binnen kort weer een post te moeten schrijven in verband me een andere opdracht die ik heb voltooid! Langzaam begin ik wel te beseffen dat het einde in zicht is...

Xx my
Admin · 108 views · Leave a comment
Categories: First category

Calendar

October 2012
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Mar 2018> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication