O. My. God.

02 Jul 2012 - 03:24:17 pm


Heb je het gezien? 18 april. APRIL! Ik schaam me werkelijk en diep ook. Had ik niet beloofd dat ik actiever zou worden? Helaas, zelfs díe belofte niet kunnen houden... Het spijt me echt en ik baal er ook van
dat ik voor mezelf zo weinig opdrachten heb voltooid. Eens zien.. nog 322 dagen... Dat is (gelukkig) langer dan André Kuipers in de ruimte was, maar toch.... Ik heb nog 5 opdrachten in progress en moet nog aan 36 hele opdrachten beginnen.. Gaat het lukken? Ik hoop het. Nouja, ik heb het na een heel druk einde aan het schooljaar, sinds een week weer rustig. Bovenaan van mijn to do list voor deze vakantie stonden opdrachten die ik per sé wilde doen in deze vakantie, met o.a. mijn blog en plakboek bijwerken. Het plakboek moet volgens mij zelfs nog vanaf februari worden bijgeschreven... dat word wat. Anyway, nu eerst jullie.

Zoals ik al had gezegd, was afgelopen week rustig. De week ervoor echter, was verschrikkelijk druk met de laatste toetsen. Ook de twee weken daarvoor waren volgepland met toetsen. Ik had toen dus geen tijd. Nog steeds geen excuus, want de laatste opdrachten die ik heb voltooid en nu over schrijf, zijn voltooid op 29 april. Moet je nagaan. Dat is ruim 2 maanden geleden. Opnieuw schaam ik me diep. Maar goed, beter ooit dan nooit? Bovendien gaan we (de andere 5 dwergen en ik) op vakantie en dan hebben we gepland enkele opdrachten te voltooien. Dus, hopelijk gaat het goed komen. Maar dan 29 april, wat was er toen? Toen hebben wij (de 6 dwergen) een meiden avond bij mij thuis gehouden, inclusief masker en komkommer, slapen en eigenlijk ook weer niet slapen. Daarbij hebben we ook films gekeken, en wát voor een films! Opdracht twee die ik op die avond voltooid heb, met dank aan Ilse die ze had meegenomen: 3 Barbie films! Hoppa, opdracht voltooid. Barbie en de Notenkraker, Barbie en de Bedelaar en Rapunzel (Barbie versie of course). Gelukkig, is er toch nog hoop voor me, dat ik nog opdrachten kan voltooien.

Gelukkig heb ik het niet verleerd, aangezien ik met het eindigen van dit schooljaar nóg een opdracht heb voltooid: "koop vlak voordat het schooljaar begint een neutrale / saaien agenda en pimp hem voor het nieuwe schooljaar". Het hele jaar door heb ik er (trein)kaarten, grappige krantenstukjes en Fokke&Sukke's in geplakt. Natuurlijk zijn er ook foto's van de WJ in geplakt. Ik ben heel tevreden met het resultaat en het is zeker een agenda dat een ere plekje verdient in mijn verzameling van agenda's en natuurlijk in mijn verzameling met alle spullen die ik over houdt aan deze 1001 days en 101 opdrachten lijst. 

Als laatste heb ik vorige week woensdag (27 juni) nog een opdracht voltooid. Ik heb nu immers tijd over (teveel) en ik heb een traditie dat ik in of net voor mijn zomervakantie alles uit mn kasten haal, het uitzoek, de kasten schoonmaak en wat nodig is, er weer terug in stop. Ook dit jaar heb ik het weer gedaan. Zo zijn al mijn opslagruimte opgeruimd en heb ik alle frummeltjes die niet meer nodig zijn, uit mijn kamer verwijderd. Wat toevallig! Heb een opdracht om mijn kamer super schoon te maken. Ik vind deze hierbij voltooid. Check, opdracht 62 ook voltooid! 

Nu ik weer begonnen ben met opdrachten en het bijhouden ervan, heb ik er weer zin in gekregen en heb ik goede moed voor de vakantie. Met 62 voltooide opdrachten in het begin van de vakantie, heb ik een streef naar echt minimaal 65 voltooide opdrachten voordat het nieuwe schooljaar begint. Even voor de goede orde: ik heb 4 opdrachten die ik op school moet doen. 

Okee, ik denk dat jullie ook weer bijgepraat zijn. Hopelijk tot snel.

Xx, my
PS sorry voor rare letters en opmaak, stomme word :S
PPS Ik ga nu mijn plakboek bijschrijven, maar t blijkt dat ik als laatste odpracht de Valentijnsopdracht heb bijgeschreven... zucht. Vanaf opdracht 54 moet ik gaan bijschrijven tot opdracht 62... Wish my luck!
Admin · 151 views · 1 comment
Categories: First category

Permanent link to full entry

http://1001days.sosblog.com/The-first-blog-b1/O-My-God-b1-p49.htm

Comments

Comment from: anna [ Visitor ]
hee Han,

toch goed dat je weer eens begonnen bent met je blog, we hebben het allemaal druk gehad!

xxx Anna
   2012-07-03 @ 01:10:55 pm

Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)


  

Calendar

March 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication