Posts sent on: 2001-01-01

32 in 1

13 Aug 2012 
Dat heb ik echt TE vaak gezien afgelopen 2 en een halve week, gewoon niet grappig meer -.- Ken je die tamagochi van vroeger? Je weet wel, zo'n rare sleutelhanger met een schermpje en vier knopjes, die je vaak voor maar één euro kocht ofzo. Heb je het beeld? Nou, die dingen zijn dus nergens meer te verkrijgen. Wég leukste speelgoed voor kunderen onder de 12, zonde. Anyway, ik heb zo'n amazing vader die er ook eentje kocht toen ik voor het laatst zo'n ding kocht (ik denk 5 jaar gelden or so?) 'Omdat hij geïnteresseerd was naar de meganika erachter'. Nooit iets van geworden, maar dat had je vast al wel voorspeld. Dus... toen vond ik hem, vroeg of ik hem mocht gebruiken, aangezien ik anders deze opdracht niet kon voltooien en het kon (: Mijn opdracht was namelijk: Houdt je tamagochi minstens 2 weken in leven. Voor mij onmogelijk, omdat ze altijd al na een week or so dood zijn -.-' MAAR ik heb het geflikt ^^ Nouja... this maar hoe ruim je het ziet; eens, op een mooie dag, is die tamagochi zo danig hard gevallen, dat elke keer wanneer hij valt, hij gereset werd. Fijn. Dus ik heb weet ik wel niet hoe veel dieren verzorgd, elke keer pleegden ze zelfmoord door van de tafel te springen waardoor ze gereset waren. MAAR, hier komt t mooie, een van de twee weken die ik moest volhouden, was toen ik met de anderen in Frankrijk was. Zo lief al ze zijn, zagen ze hoe goed ik ze wel probeerde te verzorgen en dus vonden ze het niet erg ls hij gereset werd. Trouwens, ik had wel hulp bij deze opdracht; Tante Laura ^^ Bedankt voor het helpen!
Weer een opdracht voltooid, afgelopen zaterdag een opdracht begonnen en binnenkort ijs maken (:

Xx
my
Admin · 103 views · Leave a comment
Categories: First category

Waar vakantie wel niet goed voor is

02 Aug 2012 
Gister terug gekomen van een heerlijke week frankrijk. Wel even wennen dat je weer in het natte Nederland bent, als je maar één hoosbui hebt gehad, en voor de rest tussen 28 en 32 graden Celcius... Anyway, door dat mooie weer heb ik wel een opdracht kunnen voltooien, samen met alle andere meiden (dat krijg je als je met zn alle op vakantie bent): een nacht buiten slapen met alleen slaapzak. De eerste nacht was het al meteen raak en daar lagen we dan, onder de miljoenen sterren. We konden al deze sterren zien, omdat de maan nog niet vol en helder was. De laatste nacht (die we ook buiten hebben doorgebracht) was hij bíjna vol, waardoor vel sterren verbleekten in het felle maanlicht. ANyway, de eerste nacht. De melkweg boog over ons heen, we hebben de Andromeda nevel gezien, de grote beer, Cassiopeia en vele vallende sterren. Het is een echte aanrader, maar jammer dat het niet in Nederland kan door alle licht vervuiling. Maar die prachtige nacht hebben we heerlijk geslapen. Ergens tegen drieën hebben we ook Mars en Saturnus gezien  en om kwart over 6 een prachtige zonsopgang. Echt, een van de mooiste opdrachten die ik heb voltooid!
Een andere opdracht had ik op de vertrekdag thuis voltooid: verf een pluk haar blauw. In het begin van de 2de (bijna 3 jaar geleden) had ik het al 'vrijwillig' gedaan. De meiden hebben me de opdracht gegeven het nog eens te doen. SO be it, ik heb het gedaan, maar na de eerste duik in het zwembad was het er al uit xD Te laat besefte ik dat ik nog geen foto had genomen, dus het is nu hopen op een foto van vóór het zwemmen.
Een derde voltooide opdracht is ook niet al te moeilijk; In Frankrijk heb je vele eetmarkten: neem bord, mok en bestek mee, ga aan tafel zitten in een gezellig dorp op het marktplein, kies wat je lekker vind, koop het, ga weer zitten and enjoy your meal! Het gaat om het eerste: Neem je eigen bestek mee. Ik moest voor mijn opdracht zelf bestek meenemen naar een restaurant. Misschien is het niet een heel officieel restaurant, maar zoals Van Dale zegt: "Bedrijf waar door een kok bereide specerijen worden genuttigd". Goed, een echt bedrijf is het niet, maar het wordt wel georganiseerd etc. De meiden vonden het voldoende en dus heb ik weer een opdracht votlooid.
Ik ging maar door en op de laatste dag heb ik nog een opdracht voltooid: Zing met je mp3 spelen mee (waar de rest dan bij is, zegmaar). Het was niet mijn MP3, maar mijn mobiel en op de terug weg naar het vliegveld (uur rijden), lekker muziek op. Ik ook meezingen en opnieuw werd deze opdracht door de andere goedgekeurd. Wat heb ik toch een geluk met ze ^^
Ondertussen was ik ook bezig met een adere opdracht. Omdat ik zaterdag weg ben en ik hem maandag voltooi, horen jullie hoe en wat ná 11 augustus. Voor nu: Door deze vakantie staat de teller van voltooide opdrachten op 68!

Xx my
Admin · 131 views · 1 comment
Categories: First category

Rainbow T-shirts

23 Jul 2012 


Na een week weg
te zijn, kom ik terug met een voltooide opdracht! Na mijn opdracht dat ik mijn
kamer (kast) moest opruimen, had ik T-shirts over die ik toch nooit meer aan
zou doen. Toevallig zaten er veel verschillende kleuren T-shirts bij. Shirts
die je toch nooit meer aan zal doen en scouting kampen, gaan goed samen. Het
gaat als volgt: 1: zoek shirts die je toch nooit meer aan doet. 2: Neem
T-shirts mee op kamp. 3: Doe ze voor een laatste keer aan. 4: neem ze niet mee
terug en gooi ze weg. Resultaat: meer ruimte in je tas. Tussen stap drie en
vier had ik nog een tussen opdracht: doe een week lang verschillende kleuren
T-shirts aan. Wat een toeval! Had er precies genoeg. Vaan wit ging ik naar
geel, van daaruit naar groen, om gevolgd te worden door blauw. Als laatste kwam
paars. Ja precies, die paarse die ik voor mijn opdracht met de rest heb
gekocht. Jeej, wat kwam alles mooi uit ^^ Zo, opdracht .. is voltooid en morgen
begin ik weer een nieuwe. Dan zal je even niets van me horen ivm vakantie.
Hopelijk dat ik daarin nog wat opdrachten voltooi! Kort maar krachtig =) Xxmy


Admin · 154 views · Leave a comment
Categories: First category

Jurk, taart, plaats en uitnodiging

07 Jul 2012 
Het is een wonder! Zowaar ga ik mijn beloftes houden! Gister (6-07-2012) namelijk alweer een opdracht voltooid. Gelukkig lijkt er nog hoop te zijn... Wel een vreemde opdracht, aangzien ik mijn bruifloft moest voorstlellen en opschrijven zoals ik hem graag zou willen. Héél vreemd om op je 16de al over na te denken... Toch moest het en ja, wat mot dat mot hea? Dus er gister aan begonnen door eerst plaatjes te zoeken en überhaupt na te denken over wat er allemaal bij komt kijken.. Volgens mij heb ik nog niet eens de helft bedacht, maar ja, gelukkig is het niet voor het eggie :') Jurk, taart, uitnodigingen, plaats, wat heb ik allemaal wel niet bedacht :") En wat wordt er allemaal veel aangeboden op internet! Dat maakte het gelukkig wel makkelijker een beeld te krijgen bij wat kon zegmaar.. Btw, als plaats heb ik ierland gekozen, op een meterslang strand waar ik in de zomer van 2010 was. Echt awesome, want daar kan je ook gewoon kamperen, met je auto op het zand en weet ik het allemaal wel niet. Zó anders dan in Nederland, en trouwens in de meeste landen. - You don't say -.-' Hmm... Nog meer te vertellen? Nee, eigenlijk niet... Opdracht 63 is voltooid^^

Xx my
Admin · 129 views · Leave a comment
Categories: First category

O. My. God.

02 Jul 2012 


Heb je het gezien? 18 april. APRIL! Ik schaam me werkelijk en diep ook. Had ik niet beloofd dat ik actiever zou worden? Helaas, zelfs díe belofte niet kunnen houden... Het spijt me echt en ik baal er ook van
dat ik voor mezelf zo weinig opdrachten heb voltooid. Eens zien.. nog 322 dagen... Dat is (gelukkig) langer dan André Kuipers in de ruimte was, maar toch.... Ik heb nog 5 opdrachten in progress en moet nog aan 36 hele opdrachten beginnen.. Gaat het lukken? Ik hoop het. Nouja, ik heb het na een heel druk einde aan het schooljaar, sinds een week weer rustig. Bovenaan van mijn to do list voor deze vakantie stonden opdrachten die ik per sé wilde doen in deze vakantie, met o.a. mijn blog en plakboek bijwerken. Het plakboek moet volgens mij zelfs nog vanaf februari worden bijgeschreven... dat word wat. Anyway, nu eerst jullie.

Zoals ik al had gezegd, was afgelopen week rustig. De week ervoor echter, was verschrikkelijk druk met de laatste toetsen. Ook de twee weken daarvoor waren volgepland met toetsen. Ik had toen dus geen tijd. Nog steeds geen excuus, want de laatste opdrachten die ik heb voltooid en nu over schrijf, zijn voltooid op 29 april. Moet je nagaan. Dat is ruim 2 maanden geleden. Opnieuw schaam ik me diep. Maar goed, beter ooit dan nooit? Bovendien gaan we (de andere 5 dwergen en ik) op vakantie en dan hebben we gepland enkele opdrachten te voltooien. Dus, hopelijk gaat het goed komen. Maar dan 29 april, wat was er toen? Toen hebben wij (de 6 dwergen) een meiden avond bij mij thuis gehouden, inclusief masker en komkommer, slapen en eigenlijk ook weer niet slapen. Daarbij hebben we ook films gekeken, en wát voor een films! Opdracht twee die ik op die avond voltooid heb, met dank aan Ilse die ze had meegenomen: 3 Barbie films! Hoppa, opdracht voltooid. Barbie en de Notenkraker, Barbie en de Bedelaar en Rapunzel (Barbie versie of course). Gelukkig, is er toch nog hoop voor me, dat ik nog opdrachten kan voltooien.

Gelukkig heb ik het niet verleerd, aangezien ik met het eindigen van dit schooljaar nóg een opdracht heb voltooid: "koop vlak voordat het schooljaar begint een neutrale / saaien agenda en pimp hem voor het nieuwe schooljaar". Het hele jaar door heb ik er (trein)kaarten, grappige krantenstukjes en Fokke&Sukke's in geplakt. Natuurlijk zijn er ook foto's van de WJ in geplakt. Ik ben heel tevreden met het resultaat en het is zeker een agenda dat een ere plekje verdient in mijn verzameling van agenda's en natuurlijk in mijn verzameling met alle spullen die ik over houdt aan deze 1001 days en 101 opdrachten lijst. 

Als laatste heb ik vorige week woensdag (27 juni) nog een opdracht voltooid. Ik heb nu immers tijd over (teveel) en ik heb een traditie dat ik in of net voor mijn zomervakantie alles uit mn kasten haal, het uitzoek, de kasten schoonmaak en wat nodig is, er weer terug in stop. Ook dit jaar heb ik het weer gedaan. Zo zijn al mijn opslagruimte opgeruimd en heb ik alle frummeltjes die niet meer nodig zijn, uit mijn kamer verwijderd. Wat toevallig! Heb een opdracht om mijn kamer super schoon te maken. Ik vind deze hierbij voltooid. Check, opdracht 62 ook voltooid! 

Nu ik weer begonnen ben met opdrachten en het bijhouden ervan, heb ik er weer zin in gekregen en heb ik goede moed voor de vakantie. Met 62 voltooide opdrachten in het begin van de vakantie, heb ik een streef naar echt minimaal 65 voltooide opdrachten voordat het nieuwe schooljaar begint. Even voor de goede orde: ik heb 4 opdrachten die ik op school moet doen. 

Okee, ik denk dat jullie ook weer bijgepraat zijn. Hopelijk tot snel.

Xx, my
PS sorry voor rare letters en opmaak, stomme word :S
PPS Ik ga nu mijn plakboek bijschrijven, maar t blijkt dat ik als laatste odpracht de Valentijnsopdracht heb bijgeschreven... zucht. Vanaf opdracht 54 moet ik gaan bijschrijven tot opdracht 62... Wish my luck!
Admin · 153 views · 1 comment
Categories: First category

Previous page  1, 2, 3, 4  Next page

Calendar

December 2015
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Apr 2018> >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication